SPHINX NIEUWEGEIN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2404 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sphinx Nieuwegein. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2024 om 19:58 de spareribs smaakte heerlijk, de patatjes waren wel iets slapjes en de levering was sneller dan werd aangegeven.
10 jun 2024 om 8:28 Snelle bezorging en het eten was echt weer fantastisch!
9 jun 2024 om 20:05 Voor op dit moment de beste thuisbezorgd..heerlijk gegeten elke keer weer.. ruime keus..
2 jun 2024 om 22:08 Lekker warm eten was erg lekker
2 jun 2024 om 19:36 6 mega garnalen met salade gekruid frietje en een mais. Was super lekker!!!
31 mei 2024 om 9:47 Saté was heel waterig, doner schotel was letterlijk en bak met doner, bij een schotel verwacht je toch wat anders. Ook veel te zout. Aardappelschijfjes, patat en hamburger waren wel oké.
26 mei 2024 om 20:14 De tomatensaus bevat veel olie maar smaakt goed
26 mei 2024 om 19:52 We hebben 1 uur en 45 minuten moeten wachten op ons eten. Toen het aankwam was de patat koud en taai, bij de spareribs was het vlees amper van het bot af te krijgen. Ik zou hier niet bestellen, je word onbeschoft behandeld aan de telefoon.
18 mei 2024 om 8:13 De speribs zijn erg goed gebakken ga zo door. En de frietjes en aardappel schijfjes zijn ook lekker gekruid. Hen alles komt warm binne
17 mei 2024 om 21:39 Great food as always
15 mei 2024 om 21:55 Eten verbrand en maar de helft geleverd. Wat werd nageleverd was ook verbrand en oneetbaar. Immens slechte service. Asociale bezorger die weigerde mijn voortuin te verlaten en een restauranthouder die bedreigende taal uitslaat naar zijn klanten.
12 mei 2024 om 20:05 Spareribs waren erg lekker Knoflooksaus was minder Ik miste de knoflook De Rest was erg lekker